ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Συγκινητική προσπάθεια να σώσουν καρχαρία που βγήκε στη… στεριά

Βίντεο: Συγκινητική προσπάθεια να σώσουν καρχαρία που βγήκε στη… στεριά

Το περιστατικό έγινε στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, και δείχνει μια συγκινητική προσπάθεια δεκάδων παραθεριστών να προσπαθούν να σώσουν έναν καρχαρία. Το κήτος των 4 μέτρων είχε βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, εγκλωβισμένο στην άμμο της παραλίας και αρκετά μακριά από την θάλασσα. 

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί, προσπάθησαν κατ’ αρχήν να ανοίξουν ένα μεγάλο αυλάκι ώστε να φθάσει το νερό της θάλασσας κοντά στον καρχαρία, έτσι ώστε να τον κρατήσουν ζωντανό. 

Καθώς το πλήθος όλο και μεγάλωνε αποφασίστηκε να γίνει μια τελική προσπάθεια να τον τραβήξουν πίσω στην θάλασσα, την ίδια στιγμή που με κουβάδες τον κατάβρεχαν με νερό της θάλασσας. 

Όμως παρά την προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων, ο καρχαρίας τελικά δεν κατάφερε να επιβιώσει. Σκορπίζοντας την απογοήτευση στο πλήθος που πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο -και τις προκαταλήψεις για το συγκεκριμένο ζώο- για να το σώσουν.   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.