Νεαροί σκόρπισαν τον πανικό όταν έβγαλαν βόλτα στην πλατεία έναν… πύθωνα!

Νεαροί σκόρπισαν τον πανικό όταν έβγαλαν βόλτα στην πλατεία έναν… πύθωνα!

Τον φόβο και τον τρόμο βίωσαν όσοι περνούσαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης από την πλατεία Υψηλών Αλωνιών στην Πάτρα, που ήρθαν τετ-α-τετ με έναν… πύθωνα!

Το ερπετό, που έκανε αμέριμνο τη βόλτα του κάτω από το άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού δεν είχε φύγει από κάπου. Αντιθέτως, αποδείχθηκε ότι ήταν… κατοικίδιο και ανήκε σε μια παρέα νεαρών, που είχαν τη φαεινή ιδέα να το αφήσουν ελεύθερο στο κέντρο της πλατείας.

Στην αρχή οι περισσότεροι από τους περαστικούς δεν είχαν καταλάβει τι ήταν αυτό που σερνόταν στην πλατεία, υπό το βλέμμα τριών νεαρών που το παρακολουθούσαν και το είχαν στην επίβλεψη τους.

Στη συνέχεια καταλάβαιναν τι γινόταν: Ήταν ένας μικρός πύθωνας, ακίνδυνος κατά τα άλλα, με κιτρινωπό χρώμα που άνηκε στην παρέα των Πατρινών που καθόταν στα παγκάκια της πλατείας και οι οποίοι τον έβγαλαν για λίγο έξω, έτσι για να ξεσκάσει!

Παρά την αρχική τρομάρα που πήραν κάποιοι δεν είχαν πρόβλημα στη συνέχεια να το χαϊδέψουν, πάντα υπό το βλέμμα των ιδιοκτητών του που προφανώς το έχουν στο σπίτι τους, σαν οικόσιτο ζώο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξηγούσαν ο πύθωνας αυτός είναι ακόμα μικρός και σύντομα θα μεγαλώσει και άλλο. Στη συνέχεια, ο ένας από την παρέα το πήρε στα χέρια του προσεκτικά, το έβαλε στην αγκαλιά του και έφυγε μαζί με τους φίλους του από την πλατεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.