Έδωσαν τον γάιδαρο σαν ζωντανή τροφή για τον λύκο – Δείτε τι έγινε όμως… [φωτό]

Έδωσαν τον γάιδαρο σαν ζωντανή τροφή για τον λύκο –  Δείτε τι έγινε όμως… [φωτό]

Σε ένα χωριό της Αλβανίας, το Patok, ένας λύκος είχε αιχμαλωτισθεί και φυλακιστεί. Για να ταΐσει τον λύκο, ο βάναυσος άνθρωπος που τον έπιασε, αποφάσισε να του ρίξει τον γερασμένο και ταλαιπωρημένο όλη του την ζωή από τις πολλές δουλειές, γάιδαρο του. Δεν άξιζε τίποτα! Πίστευε πως ο λύκος θα τον σκότωνε και θα τον καταβρόχθιζε. ’Όμως, ο λύκος και ο γάιδαρος έγιναν στενοί φίλοι.

tilestwra.com | Έδωσαν τον γάιδαρο σαν ζωντανή τροφή για τον λύκο. Δείτε τι έγινε όμως...

Σύντομα το νέο εξαπλώθηκε στο χωριό για τον λύκο και τον γάιδαρο και η ιστορία πήρε μεγάλη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης. Μαζεύτηκαν υπογραφές και 12 χιλιάδες άνθρωποι ζήτησαν να απελευθερωθούν τα δυο ζώα, πράγμα που έγινε μετά από μεγάλη πίεση που ασκήθηκε.

tilestwra.com | Έδωσαν τον γάιδαρο σαν ζωντανή τροφή για τον λύκο. Δείτε τι έγινε όμως...

Ο γάιδαρος περνά τώρα την ζωή του σε ένα καταπράσινο χωράφι και ο λύκος σταματά μερικές φορές για να τον δει. Η φιλία είναι αληθινή ευλογία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
tilestwra.com | Έδωσαν τον γάιδαρο σαν ζωντανή τροφή για τον λύκο. Δείτε τι έγινε όμως...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.