Ο απόλυτος κυνηγός καρχαριών – Κατάφερε να πιάσει 3 σε μια εβδομάδα! [φωτο]

Ο απόλυτος κυνηγός καρχαριών – Κατάφερε να πιάσει 3 σε μια εβδομάδα! [φωτο]

Τρεις καρχαρίες έπιασε μέσα σε μία εβδομάδα ο ναυαγοσώστης Max Muggeridge από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, ο οποίος είχε βγει στα ανοιχτά της ακτής της Νέας Νότιας Ουαλίας με τη σύντροφό του αναζητώντας σημεία που ζουν πληθυσμοί καρχαριών.

Ο 19χρονος δεν πίστευε την τύχη του όταν έπιασε έναν καρχαρία- τίγρη 3,86 μέτρων, έναν σφυροκέφαλο 3,78 μέτρων και έναν ταυροκαρχαρία 2,7 μέτρων.

Ο νεαρός κατέκλυσε τα social media με φωτογραφίες του να κρατά τους καρχαρίες στα ρηχά ή στην ακτή με τον εντυπωσιακό σε μέγεθος καρχαρία τίγρη να δεσπόζει.

Ο «κυνηγός καρχαριών» κατέγραψε το ταξίδι του στο Facebook δίνοντας λεπτομέρειες για το κάθε βήμα του.

«Πάλεψα για να του βγάλω το αγκίστρι και να τον ταγκάρω πριν τον αφήσω να επιστρέψει στη θάλασσα. Τι ξεκίνημα για το ταξίδι μας!», έγραψε.

Σε όλους τους καρχαρίες που πιάστηκαν τοποθετήθηκαν σημάδια καταγραφής για το υπουργείο Αλιείας της Νέας Νότιας Ουαλίας και στη συνέχεια αφέθηκαν να επιστρέψουν στη θάλασσα και την ελευθερία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
karxaries1karxaries2karxaries3karxaries4karxaries5karxaries6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.