ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γυναίκα κολυμπάει “αγκαλιά” με μεγάλο λευκό καρχαρία! [βίντεο]

Γυναίκα κολυμπάει “αγκαλιά” με μεγάλο λευκό καρχαρία! [βίντεο]

Ποιος θα κολυμπούσε στη θάλασσα γνωρίζοντας ότι κάτω από τα πόδια του, στον αχανή βυθό, βρίσκεται ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας; Μόνο στην ιδέα, ούτε στην… παραλία δεν θα πλησίαζαν οι περισσότεροι!

Μία νεαρή γυναίκα ωστόσο, όχι μόνο δεν θέλησε να αποφύγει τη θάλασσα, αλλά βούτηξε και… κυνήγησε έναν μεγάλο λευκό καρχαρία στον βυθό, τον οποίο έπιασε αγκαλιά από το μεγάλο κεντρικό του πτερύγιο και κολύμπησε αρκετή ώρα μαζί του!

Τα πλάνα που έχει τραβήξει ο συνεργάτης της είναι καταπληκτικά. Η ξανθιά γυναίκα πλησιάζει τον καρχαρία με απίστευτη άνεση και αποφασιστικότητα. Παρ’ ότι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, δεν πτοείται. Περιμένει να γυρίσει και τότε κάθεται στη ράχη του, πιάνεται από το πτερύγιο του κολυμπά μαζί του σαν να είναι… φιλαράκια!

Ο καρχαρίας φαίνεται λαβωμένος στο δεξί μέρος, στο ύψος που είναι τα βράγχια του, ωστόσο κινείται κανονικά και δίχως κανένα πρόβλημα στη θάλασσα. Παρ’ ότι βρίσκεται στο πάνω μέρος του σώματός του, με μία κίνηση θα μπορούσε να στραφεί εναντίον της γυναίκας και να την κομματιάσει.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που κόβει την ανάσα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.