ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλος λευκός καρχαρίας εντοπίστηκε σε παραλία των ΗΠΑ [φωτο]

Μεγάλος λευκός καρχαρίας εντοπίστηκε σε παραλία των ΗΠΑ [φωτο]

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, καθώς έχει αυξηθεί το φαινόμενο με τους καρχαρίες που ξεβράζονται για άγνωστους λόγους στις παραλίες της περιοχής.

Αυτή τη φορά ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας εντοπίστηκε νεκρός σε πολυσύχναστη παραλία.

Προφανώς, ο καρχαρίας είχε βγει στην παραλία το βράδυ και το πρωί που εντοπίστηκε ήταν ήδη νεκρός.

Ειδικός βιολόγος εξέτασε το κήτος, αλλά δεν εντόπισε κάποιο σημάδι που να δικαιολογεί την κατάσταση αυτή. Ο καρχαρίας ήταν υγιής, δεν έφερε κανένα τραύμα και δεν ήταν γέρος.

«Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ώρα που βγήκε στην παραλία ο καρχαρίας. Όπως δεν γνωρίζουμε και τα αίτια θανάτου. Δεν βρήκαμε κάτι το ασυνήθιστο πάνω του», δήλωσε ο Γκρεγκ Σκόμαλ, ο οποίος εξέτασε τον καρχαρία.

Η Σύνθια Γουίνγκρεν, πρόεδρος της οργάνωσης για τους λευκούς καρχαρίες του Ατλαντικού, αναφέρθηκε στην προηγούμενη περίπτωση που είχε ξεβραστεί ένας λευκός καρχαρίας σε παραλία της περιοχής, λέγοντας πως τότε εντοπίστηκε ζωντανός, τον διατήρησαν έτσι και με ομαδική προσπάθεια τον επανέφεραν στον ωκεανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Μεγάλος λευκός καρχαρίας βρέθηκε νεκρός σε πολυσύχναστη παραλία της Μασαχουσέτης
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.