ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η μαϊμού… το’ σκασε και έγινε χαμός! [φωτο-βίντεο]

Η μαϊμού… το’ σκασε και έγινε χαμός! [φωτο-βίντεο]

Ένα αξέχαστο πρωινό πέρασε χθες η αστυνομία στο Ορλάντο της Φλόριντα που κλήθηκε να πιάσει μια… μαϊμού που το είχε σκάσει και αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά.

Κάτοικος κάλεσε την αστυνομία όταν είδε τον άτακτο μακάκο Zeek να τρέχει στο δρόμο.

Στη συνέχεια ο Zeek, που ανήκει σε ιδιώτη, κάθισε στο ταχυδρομικό κουτί της γυναίκας και της έφαγε την αλληλογραφία μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

«Οι κλήσεις που δεχόμαστε αφορούν συνήθως σοβαρά, θλιβερά ή τρομακτικά περιστατικά, είναι ωραίο να δεχόμαστε και κλήσεις τέτοιου είδους, λίγο μια ανάλαφρες και με καλό τέλος», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο μακάκος προφανώς δεν συμπάθησε τους αστυνομικούς, πήδηξε πάνω στο περιπολικό και έπαιζε με την κεραία του.

Ο Zeek έδωσε ολόκληρο σόου επί 20 λεπτά πριν φτάσει ο ιδιοκτήτης του και τον πιάσει. mansdm2mansdm1

Zeek had a little fun with our patrol car.

Zeek had a little fun with our patrol car.

Posted by Sanford Police Department on Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Monkey Loose in Sanford

Shortly after 8:00 a.m., we received a call from a Sanford resident that lives in the Hidden Lakes subdivision reporting that a monkey was eating mail out of a mailbox. When we arrived to help the monkey, later identified at Zeek, he decided to pull off the molding from one of our patrol cars. We were able to distract Zeek with a bottle of water until his owner came and retrieved him.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Posted by Sanford Police Department on Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.