ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό το μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ – Δείτε τα απίστευτα κουτάβια τους! (φωτό)

Αυτό το μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ – Δείτε τα απίστευτα κουτάβια τους! (φωτό)

Ένα πλήρως αναπτυγμένο ροτβάιλερ γέννησε αυτά τα αξιαγάπητα κουτάβια μετά το ζευγάρωμα του με ένα τεριέ δυτικών ορεινών περιοχών!

Η Τερέζα Πάτερσον από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία είναι ιδιοκτήτρια και των δυο σκύλων, στην αρχή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τα δυο τόσο διαφορετικά κατοικίδια της είχαν ζευγαρώσει. Μέχρι που είδε τα κουτάβια!

«Είχα σοκαριστεί. Δεν πίστευα ότι η φύση θα άφηνε να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τελικά το έκανε. Τα κουτάβια έχουν ένα υπέροχο ταμπεραμέντο σαν τους γονείς τους.

Είναι απαιτητικά και ζητούν την προσοχή μου όλη την ώρα. Ένα από τα κουτάβια, ο Σπάρκι, με ακολουθεί όπου κι αν πάω.»

Ένας εκπρόσωπος του Kennel Club, του μεγαλύτερου δηλαδή οργανισμού της Βρετανίας που είναι αφιερωμένος στην προστασία και στην προαγωγή της υγείας και της ευημερίας των σκύλων, δήλωσε στην Daily Mail ότι δεν έχουν συναντήσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο:

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει ξανασυμβεί. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι για πρώτη φορά το βλέπουμε με τα μάτια μας.» tilestwra.gr | Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ! Απλά δείτε τα κουτάβια τους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
tilestwra.gr | Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ! Απλά δείτε τα κουτάβια τους!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.