ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νορβηγία: Φάλαινες κολυμπούν στο φως του Βόρειου Σέλας [βίντεο]

Νορβηγία: Φάλαινες κολυμπούν στο φως του Βόρειου Σέλας [βίντεο]

Ένα κοπάδι φάλαινες τρέφονται στα σκοτεινά νερά ενός κόλπου της Νορβηγίας κάτω από το βόρειο σέλας

Τo σύντομο βίντεο από το YouTube που παρουσιάζει το ΒΒC είναι από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που κάποιος συνέλαβε με την κάμερά του μια μοναδική εικόνα που συνδυάζει τη μαγεία που κρύβει ο πλανήτης και τη μαγεία στο σύμπαν.

Ο φωτορεπόρτερ Harald Albrigtsen που εργάζεται στο δίκτυο NRK, απαθανάτισε τη στιγμή που το Βόρειο Σέλας λούζει με αλλόκοσμο φως ένα κοπάδι φάλαινες που τρέφονται στα σκοτεινά νερά ενός κόλπου της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με EarthTouch News Network, ο Albrigtsen δοκίμαζε μια νέα φωτογραφική μηχανή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όταν εντόπισε το συνδυασμό μπροστά του.

Ωστόσο μέχρι να τα καταφέρει χρειάστηκε να περιμένει.

«Μετά από μερικές ώρες ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ, αλλά τότε οι φάλαινες εμφανίστηκαν και πάλι και ήταν σαν όνειρο» ανέφερε ο Albrigtsen.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.