ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Λονδίνο μέσα από τα μάτια του αετού- Πετούσε επί τρεις ημέρες με τη κάμερα στην πλάτη! (φωτό)

Το Λονδίνο μέσα από τα μάτια του αετού- Πετούσε επί τρεις ημέρες με τη κάμερα στην πλάτη! (φωτό)

Μοναδικές εικόνες του Λονδίνου περιλαμβάνονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Τις έβγαλε ένας ολότελα ασυνήθιστος «φωτογράφος»: ένας αετός που πετούσε πάνω από τη βρετανική πρωτεύουσα με μια κάμερα τοποθετημένη στην πλάτη του.

Το ταξίδι του περιλάμβανε ορισμένα από τα πιο γνωστά σημεία – πρόσημα της πόλης, όπως Trafalgar Square, Shakespeare’s Globe Theatre και Sky Garden.

Επί τρεις ημέρες ο αετός έβλεπε- και αποτύπωνε- την πόλη όπως οι άνθρωποι αδυνατούμε να τη δούμε.

Υπήρξαν και ορισμένες διασκεδαστικές στιγμές όπως η συνάντηση του αετού με έναν γλάρο που πέταξε πανικόβλητος μακριά.

Την «πτήση» συντόνισε ο φωτογράφος και κινηματογραφιστής άγριας ζωής Martin Cray, ο οποίος είχε την ιδέα τοποθέτησης της κάμερας στον αετό και παρακολουθούσε το ταξίδι του μέσω GPS.

Για να υλοποιηθεί η ιδέα του ήταν απαραίτητη η συνεργασία του ειδικού Chris O’Donnell και του 29χρονου φτερωτού φίλου του Sidney.

Το όλο πρότζεκτ οργανώθηκε από την Ubisoft που ήθελε το υλικό για να φτιάξει σκηνές για το τελευταίο βίντεο γκέιμ Assassin’s Creed, στο βικτωριανό Λονδίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
baldeagle1baldeagle2baldeagle3baldeagle4baldeagle5baldeagle6baldeagle7baldeagle8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.