ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ίσως ό,τι πιο τρομακτικό και απροσδόκητο μπορούσε να βρει στο σπίτι του (βίντεο)

Ίσως ό,τι πιο τρομακτικό και απροσδόκητο μπορούσε να βρει στο σπίτι του (βίντεο)

Αν και…μη δηλητηριώδες, αρκετά επικίνδυνο και επιθετικό. Την τρομάρα της ζωής του πήρε ένας Ισπανός μπαίνοντας στην τουαλέτα του ίδιου του του σπιτιού.

Και πώς όχι αφού ήταν… κατειλημμένη από έναν απρόσκλητο και τρομακτικό επισκέπτη: έναν τεράστιο πύθωνα! Η επιβλητική μάλιστα παρουσία του τρομακτικού ερπετού, το οποίο είχε σηκωθεί… όρθιο στην κρεμάστρα, σε μια προσπάθεια να εξερευνήσει το ταβάνι, πάγωσε ακόμα περισσότερο το αίμα τόσο του Καταλανού, όσο και του γιου του, ο οποίος αναζήτησε την ασφάλεια στην αγκαλιά του πατέρα του.

Η οικογένεια κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες συμβούλεψαν τον Ισπανό να κλείσει την πόρτα και το παράθυρο του μπάνιου, μέχρι να φθάσουν ειδικοί ερπετολόγοι.

Οι τελευταίοι μετέφεραν τον πύθωνα σε ασφαλές περιβάλλον για… όλους, ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμα πώς βρέθηκε εκεί. «Μπορεί να μην είναι δηλητηριώδης, ωστόσο ο συγκεκριμένος πύθωνας είναι αρκετά επιθετικός», ανέφερε ο Joan Bernils από την υπηρεσία διάσωσης. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο πύθωνας δεν είναι ο μοναδικός… ερπετοφυγάς που αναζήτησε άλλο σπιτικό, καθώς όλο και περισσότερα εξωτικά και επικίνδυνα φίδια βρίσκουν τρόπο να την… κάνουν αφού πουληθούν σε ιδιώτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.