ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουρακοτάγκος έσωσε το μωρό της από φωτιά και λιθοβολήθηκαν από ντόπιους [φωτό, βίντεο]

Ουρακοτάγκος έσωσε το μωρό της από φωτιά και λιθοβολήθηκαν από ντόπιους [φωτό, βίντεο]

 

Η αγάπη της μάνας σε όλες τις εκφάνσεις της. Η άτυχη ουρακοτάγκος, αφού κατάφερε να γλιτώσει από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο δάσος που ήταν μαζί με το μωρό της, ήρθε αντιμέτωπη με την οργή ντόπιων που τη λιθοβόλησαν επειδή τη θεώρησαν απειλή. Στο τέλος, όμως, στάθηκε τυχερή μιας και διασώστες, που τη βρήκαν αγκαλιά με το μωρό της, κατάφεραν να τη βοηθήσουν.

Όλα συνέβησαν σε περιοχή της Ινδονησίας, όταν η ουρακοτάγκος και το μικρό της, αφού κατάφεραν να διασωθούν από δασική πυρκαγιά, ήρθαν αντιμέτωποι με εξαγριωμένους χωρικούς. Μετά τη φωτιά κατευθύνθηκαν προς τα χωριά για να βρουν τροφή, αλλά οι ντόπιοι τους είδαν ως παράσιτα. Τα δύο υποσιτισμένα ζώα, που ονομάζονται Gito, βρέθηκαν τελικά, προσκολλημένα το ένα με το άλλο, σε κλαδί δέντρου, από ανθρώπους της IAC, Διεθνής Διάσωση Zώων.

“Ήταν πολύ τυχερά ζώα μιας και τα βρήκαμε, αλλιώς οι ουραγκοτάγκοι θα είχαν σκοτωθεί”, δήλωσε η Karmele Llano Sanchez, διευθύντρια της ομάδας του προγράμματος IAC. “Η μητέρα ήταν αρκετά αδύναμη, διότι δεν είχε φάει για τουλάχιστον ένα μήνα από την έναρξη των πυρκαγιών”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.