ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα λευκά τιγράκια ζωολογικού κήπου στην Κίνα! [φωτό]

Τα λευκά τιγράκια ζωολογικού κήπου στην Κίνα! [φωτό]

Τον Φεβρουάριο αναμένεται να κάνουν τη πρώτη τους δημόσια εμφάνιση τα λευκά τιγράκια της φωτογραφίας, στο ζωολογικό κήπο του Qingdao στην Κίνα.

Τα μικρά είναι πέντε μηνών και μάλιστα το ένα είναι ολόλευκο, χωρίς τις χαρακτηριστικές ραβδώσεις.

Οι γονείς τους μεταφέρθηκαν στον ζωολογικό κήπο τον Μάιο του 2012 και τα μικρά γεννήθηκαν τον περασμένο Ιούλιο.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και λαμβάνουν ιδιαίτερη φροντίδα.

«Τα δύο μικρά έχουν μεγάλη όρεξη, μαζί τρώνε ενάμιση κιλό κρέας και δέκα λαιμούς κοτόπουλου κάθε μέρα», είπε ένας από τους εργαζόμενους στον κήπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
tigerkui09tigerkui08tigerkui07tigerkui06tigerkui05tigerkui04tigerkui03tigerkui02tigerkui01
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.