ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το βίντεο που έγινε viral με εκατοντάδες δελφίνια να παίζουν στη θάλασσα

Το βίντεο που έγινε viral με εκατοντάδες δελφίνια να παίζουν στη θάλασσα

Ο 55χρονος Βρετανός ψαράς Rick Ferbrache βρέθηκε πρόσφατα με φίλο του στην θαλάσσια περιοχή των νησιών της Μάγχης. Ξαφνικά, είδε μπροστά του εκατοντάδες δελφίνια να αναπηδούν και να παίζουν στο νερό ενώ κατευθυνόντουσαν προς την βάρκα του.

Ο ψαράς έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε το σπάνιο θέαμα, καθώς, όπως δήλωσε, παρόλο που κάνει αυτό το επάγγελμα επί 35 χρόνια είναι η πρώτη φορά που βλέπει τόσα πολλά δελφίνια μαζεμένα. Ο ίδιος υποστήριξε πως συνήθως το καλοκαίρι συναντά δελφίνια, αλλά ποτέ σε τόσο μεγάλο αριθμό.

Ο Ferbrache ανέβασε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και μέσα σε ελάχιστα λεπτά είχε χιλιάδες views. Το βίντεο έγινε viral με 100.000 views ενώ κοινοποιήθηκε και σε άλλα sites. 

Ο Βρετανός ψαράς δήλωσε ότι περίμενε πως θα δουν το βίντεο 10 ή 12 άνθρωποι και υποστήριξε ότι ένιωσε μεγάλη έκπληξη με τις θεάσεις που είχε η ιστορία που ανάρτησε στο διαδίκτυο. Ο ίδιος κατοικεί σε ένα από τα νησιά της Μάγχης, το Guernsey, αλλά η εικόνα που κατέγραψε με το κινητό του είναι «μια εικόνα που βλέπει κανείς μόνο μια φορά στη ζωή του», ανέφερε με ενθουσιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.