Τετ-α-τετ με μια φάλαινα- Συνάντηση «κορυφής» μέσα στο νερό! (φωτό)

Τετ-α-τετ με μια φάλαινα- Συνάντηση «κορυφής» μέσα στο νερό! (φωτό)

Στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή βρέθηκε η φωτογράφος Jodi Frediani προλαβαίνοντας να αποτυπώσει εκπληκτικά στο φακό της τη στιγμή που μια φάλαινα εκτοξεύτηκε από το νερό και ξαναέπεσε στη θάλασσα με όλη την επιβλητικότητα και τη μεγαλοπρέπειά της.

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν στη Δομινικανή Δημοκρατία και η Frediani δεν άφησε τη σπάνια ευκαιρία να πάει χαμένη.

«Ήμαστε στο Silver Bank για τρεις εβδομάδες, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα κολύμβησης με φάλαινες με την Conscious Breath Adventures, που έχει τη σχετική άδεια», εξήγησε η φωτογράφος στη Daily Mail, «παρατηρούσαμε τη συμπεριφορά τους κοντά στην επιφάνεια και τις βουτιές τους».

«Βλέπαμε δύο φάλαινες να κολυμπούν κοντά στο σκάφος μας, η μία έβγαινε από το νερό και ξαφνικά η άλλη εκτοξεύτηκε στον αέρα δίπλα μας. Έτυχε να βρίσκομαι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή, με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι. Φωτογράφισα το ανοιχτό της στόμα, μπορείς να δεις ακόμα και τις μπαλένες», περιέγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
FALAISM1FALAISM2FALAISM3FALAISM4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.