ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γέμισε η Αθήνα με πράσινα παπαγαλάκια [φωτό]

Γέμισε η Αθήνα με πράσινα παπαγαλάκια [φωτό]

“Επιδρομή” πράσινων παπαγάλων καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα.

Στα πάρκα, στην Πατησίων, στο Κολωνάκι, στο Λυκαβηττό, στα δέντρα στο κέντρο της πρωτεύουσας, στα πιο ζεστά περίχωρα.

Είναι οι περίφημοι πράσινοι παπαγάλοι, ασιατικής καταγωγής, που δραπέτευσαν -τους λένε και ιδανικούς δραπέτες- από διάφορα pet shops αφού αυτή είναι και η δουλειά τους. perierga.gr - Η Αθήνα γέμισε πράσινα παπαγαλάκια!

Από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία λένε πως πρόκειται για ασιατικούς παπαγάλους, που έχουν την εκπληκτική ικανότητα να δραπετεύουν από το κλουβί για να ζήσουν. Ίσως… να συντονίστηκαν, μάλιστα, γιατί πλέον μπορείς να τους δεις σε όλα τα πάρκα της Αθήνας.

Το καλό για τους συγκεκριμένους παπαγάλους είναι ότι το κλίμα της Αττικής είναι ιδανικό για την επιβίωση και την αναπαραγωγή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
perierga.gr - Η Αθήνα γέμισε πράσινα παπαγαλάκια!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.