Ο 12χρονος που “παίζει” με … θανατηφόρες κόμπρες [φωτό, βίντεο]

Ο 12χρονος που “παίζει” με … θανατηφόρες κόμπρες [φωτό, βίντεο]

Ένα απίστευτο βίντεο με το επικίνδυνο εγχείρημα ενός 12χρονου δημοσιεύει η βρετανική Mirror. Το βίντεο δείχνει το αγόρι να ακουμπάει το κεφάλι δύο φιδιών και συγκεκριμένα βασιλικής κόμπρας, το οποίο -σύμφωνα με το δημοσίευμα- έχει δηλητήριο που μπορεί να σκοτώσει ακόμη και ενήλικα ελέφαντα!

Το αγόρι τοποθετεί ήρεμα το χέρι του στο κεφάλι του φιδιού-δολοφόνου για σχεδόν 10 δευτερόλεπτα, υποστηρίζοντας ότι είναι «κάτι που πάντα ήθελε να κάνει». Ο 12χρονος Miller Wilson, από το Queensland της Αυστραλίας ο οποίος ανέβασε και το σχετικό βίντεο στο YouTube έκανε πεζοπορία όταν συνάντησε τα φίδια. «Βγήκαμε έξω για να βρούμε τις βασιλικές κόμπρες και μετά από ώρες έρευνας εντοπίσαμε κάποιες πάνω από δύο μέτρα», λέει ο ίδιος. Το βίντεο δείχνει να σηκώνουν με ένα ξύλο τα φίδια από το φυσικό τους περιβάλλον και ο 12χρονος να τα ακουμπά στο κεφάλι με τα δάχτυλά του.

«Το μόνο πράγμα που ήθελα πάντα να κάνω με τις κόμπρες είναι να τις αγγίξω στο κεφάλι. Έτσι απλά, με το χέρι μου. Αλλά βλέποντας ότι αυτά ήταν άγρια και πολύ θυμωμένα δεν ήξερα αν πραγματικά θα μπορούσα να το κάνω και αφού ρώτησα μερικούς ντόπιους μου είπαν ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει και έτσι έγινε», είπε.

Περιτριγυρισμένος από μέλη της ομάδας ερπετών του Μπαλί, ο Miller στέκεται μπροστά από το φίδι και τοποθετεί απαλά το χέρι του στο κεφάλι του για σχεδόν 10 δευτερόλεπτα. Την επόμενη μέρα κάποιος από την ομάδα βρήκε μια μεγαλύτερη κόμπρα σε κάποια αυλή. «Λίγο πριν από την απελευθέρωση του, ο οδηγός μου, μου επέτρεψε να έχω μια καταπληκτική εμπειρία», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό το φίδι έχει αρκετό δηλητήριο για να σκοτώσει έναν ελέφαντα. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλος είναι ένας ελέφαντας σε σχέση με το μέγεθος αυτού του τεράστιου φιδιού που έχει δηλητήριο. Πίσω ακριβώς από τα μάτια τους υπάρχουν δύο εξογκώματα και μπορείτε πιθανώς να δείτε το πόσο δηλητήριο έχουν. Έχουν περισσότερο δηλητήριο από κάθε άλλο αυστραλιανό φίδι», αναφέρει το αγόρι. fidi1

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ήταν μια εκπληκτική εμπειρία και θα το ξαναέκανε, ενώ το δημοσίευμα δεν κάνει αναφορά στο ποια ήταν η γνώμη των γονιών του γι’ αυτό κι αν φοβήθηκαν. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ανεβάζει παρόμοιο βίντεο στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube…

Δείτε το βίντεο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.