Μεθυσμένος πίθηκος κυνήγησε θαμώνες μπαρ με μαχαίρι [βίντεο]

Μεθυσμένος πίθηκος κυνήγησε θαμώνες μπαρ με μαχαίρι [βίντεο]

Ένας μεθυσμένος πίθηκος άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι 30εκ. και πήρε στο κυνήγι τους άνδρες θαμώνες ενός μπαρ στη Βραζιλία, αφήνοντας όμως ήσυχες τις πελάτισσες.

Όπως γράφει η Daily Mail, o καπουτσίνος πίθηκος έγινε ιδιαίτερα επιθετικός όταν άρχισε να πίνει το ρούμι που άφηναν στα ποτήρια τους οι πελάτες του μπαρ, στην περιοχή Παραΐμπα. «Χτυπημένος» από το ποτό, το συμπαθέστατο πιθηκάκι άρπαξε την «μαχαίρα»  και επιτέθηκε στους άνδρες πελάτες του μπαρ. Εκείνοι έντρομοι, άρχισαν να εγκαταλείπουν το κτήριο, με τον πίθηκο να τους κυνηγάει κραδαίνοντας το κουζινομάχαιρο.

Άμεσα ο ιδιοκτήτης του μπαρ κάλεσε την πυροσβεστική για να μαζέψει το μεθυσμένο ζώο. Ένας θαμώνας ανέβασε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο πίθηκος να έχει καταφύγει στη στέγη για να μην τον… «συλάβουν».

Οι πυροσβέστες κατάφεραν τελικά να τον πιάσουν και να τον αφοπλίσουν, ενώ στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο σε ένα κοντινό δάσος. Η περιπέτεια όμως δεν τελείωσε εκεί. Ο ταραξίας επέστρεψε και συνέχισε να επιτίθεται στους κατοίκους της μικρής πόλης!

Η Daily Mail αναφέρει ότι οι αρχές σκέφτονται για το αν πρέπει να απελευθερώσουν ξανά το ζώο ή να το μεταφέρουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.