Τρόμος με θηρίο “βρυκόλακα” – Σκότωσε και ήπιε το αίμα από 200 κοτόπουλα και πάπιες! [φωτό]

Τρόμος με θηρίο “βρυκόλακα” – Σκότωσε και ήπιε το αίμα από 200 κοτόπουλα και πάπιες! [φωτό]

Μυστηριώδες ζώο σκότωσε πάνω από 200 κοτόπουλα και πάπιες στο χωριό Pudong της Κίνας.

Ένας άγνωστος αιμοδιψής θηρευτής, σκόρπισε τον τρόμο στο χωριό Pudong της Κίνας σκοτώνοντας πάνω από 200 κοτόπουλα και πάπιες αφήνοντας πίσω του εκτός από τα αιματοβαμμένα κουφάρια των άτυχων πτηνών, αποτυπώματα τεσσάρων δακτύλων και μια τρύπα στην περίφραξη.

Αυτό που κάνει την περίπτωση ιδιαίτερα ασυνήθιστη είναι το γεγονός ότι το πλάσμα δεν φαίνεται να έφαγε την σάρκα των πτηνών, αλλά αντ “αυτού στράγγιξε το αίμα από τα θύματα του. Η επίθεση που δεν είναι και η πρώτη έχει προκαλέσει τον τρόμο στην περιοχή με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει νυχτερινές περιπολίες.

Δασοφύλακες πιστεύουν ότι το ζώο θα μπορούσε να είναι ένας ασβός, ωστόσο η κλίμακα και η φύση των επιθέσεων, σε συνδυασμό με το μέγεθος από τις δαγκωματιές, δείχνουν το αντίθετο.

Κάποιοι από τους χωρικούς πιστεύουν ότι κάτι σαν μεγάλο σκυλί – λύκο θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο, ενώ άλλοι έχουν προτείνει ότι το πλάσμα θα μπορούσε να έχει έρθει από το κοντινό της πάρκο άγριων ζώων στην Σαγκάη, αλλά οι αξιωματούχοι του πάρκου έχουν επιβεβαιώσει ότι κανένα από τα ζώα τους δεν λείπει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ένα είδος σκίουρου «βρυκόλακα». Το θηρίο -ό, τι θα μπορούσε να είναι- εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.