ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλιγάτορας νομίζει ότι είναι κατοικίδιο και δίνει φιλιά στο στόμα (βίντεο)

Αλιγάτορας νομίζει ότι είναι κατοικίδιο και δίνει φιλιά στο στόμα (βίντεο)

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έχει ως κατοικίδιό της έναν νεαρόαλιγάτορα.

Όταν λέμε ότι τον έχει κατοικίδιο, στην κυριολεξία τον έχει ως μωρό. Του φοράει τζάκετ μηχανόβιου, τον βγάζει βόλτα με τη μηχανή της (ο αλιγάτορας κάθεται σε παιδικό καθισματάκι) και του δίνει φιλιά στο στόμα.

Η Μαίρη Θορν έχει ονομάσει τον αλιγάτορα Ράμπο. Τώρα όμως έχει πρόβλημα, διότι ο Ράμπο μεγάλωσε και σύμφωνα με τη νομοθεσία πρέπει να τον επιστρέψει στην άγρια φύση, πράγμα που τη βρίσκει αντίθετη.

Ο Ράμπο έχει μήκος 1,80 μέτρα περίπου. Η νομοθεσία λέει ότι εάν θέλει να τον κρατήσει πρέπει να έχει μια έκταση περίπου 6 στρέμματα για να τον φιλοξενεί, αλλιώς πρέπει να τον επιστρέψει στη φύση.

Ωστόσο ο Ράμπο δεν είναι συνηθισμένος αλιγάτορας. Έχει μάθει να ζει μέσα στο σπίτι, όπου έχει και δικό του δωμάτιο, ενώ είναι και «ευαίσθητος στον ήλιο».

aligatorΟ Ράμπο ο αλιγάτορας σε εκδήλωση με παιδιά πριν 4 χρόνια. Όπως βλέπετε αφήνει να τον χαϊδεύουν.

«Όλοι μπορούν να σας πουν ότι του συμπεριφέρομαι σαν να είναι μωρό», είπε μιλώντας στο Fox News. «Δεν έχει καμία σχέση με έναν φυσιολογικό αλιγάτορα».

Η Θορν παίρνει μαζί της τον Ράμπο σε σχολεία και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να ενημερώνει σχετικά με τα ερπετά ενώ τον έχει εκπαιδεύσει να μη δαγκώνει.

Η Επιτροπή Άγριας Ζωής της Φλόριντα γνωρίζει την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αλιγάτορα και ερευνά την περίπτωσή του ώστε να βρεθεί μια λύση και να τον κρατήσει σύμφωνα με τον νόμο.

Δείτε το πραγματικά απίστευτο βίντεο, με τον αλιγάτορα να συμπεριφέρεται ως μωρό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.