ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το σπαρακτικό κλάμα της μητέρας φώκιας για τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού της (βίντεο)

Το σπαρακτικό κλάμα της μητέρας φώκιας για τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού της (βίντεο)

Η μάνα είναι μάνα, είτε είναι άνθρωπος, είτε ζώο, και ο πόνος που νιώθει όταν χάνει το παιδί της είναι αβάστακτος.

Το θηλαστικό βρίσκεται στην παραλία του Σαν Ντιέγκο. Το παιδί της είναι νεκρό. Οι κτηνίατροι που το εξέτασαν είπαν πως ήταν γεννημένο πρόωρα και δεν είχαν σχηματιστεί όλα του τα όργανα.

Η μητέρα του στέκεται από πάνω του. Ο θρήνος της είναι σπαρακτικός. Κάποιες στιγμές το αγγίζει με τη μουσούδα της και το κουνάει για να ξυπνήσει. Ξέρει όμως πολύ καλά ότι το παιδί που γέννησε είναι νεκρό.

Η κτηνίατρος που τράβηξε το βίντεο έφυγε αργά το βράδυ από την παραλία. Επέστρεψε την επόμενη μέρα. Η μητέρα ήταν εκεί και συνέχιζε να θρηνεί για τον θάνατο του παιδιού της.

Κάποια στιγμή φαίνεται και ένα δάκρυ να τρέχει από τα μάτια της μητέρας. Ίσως και τα ζώα να δακρύζουν όταν θρηνούν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.