Μια αγέλη λύκων επιτίθεται στον λύκο «ωμέγα» (vid)

Μια αγέλη λύκων επιτίθεται στον λύκο «ωμέγα» (vid)

Σε ένα ζωολογικό κήπο, μια αγέλη λύκων ξεσπά την επιθετικότητά της πάνω στον λύκο “Ωμέγα”. Η ιεραρχία είναι πολύ σημαντική σε μια αγέλη λύκων, και είναι απαραίτητη για την επιβίωση της ομάδας. “Άλφα” ονομάζεται ο λύκος στην κορυφή της ιεραρχίας. Οι λύκοι Άλφα λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις για την αγέλη, και είναι οι μόνοι που αναπαράγονται και τρώνε πρώτοι.

Στο κάτω μέρος της ιεραρχίας βρίσκονται οι λύκοι Ωμέγα. Αυτοί είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της αγέλης και τρώνε τελευταίοι. Όταν υπάρχει ένταση ή επιθετικότητα, ο λύκος Ωμέγα εξυπηρετεί σαν σάκος του μποξ. Χρησιμεύει για να κατευνάσει τις διαμάχες ανάμεσα στους λύκους και αποκαθιστά την ισορροπία. Είναι πολύ σημαντικό και χρήσιμο μέλος της αγέλης. Ο λύκος Ωμέγα στο βίντεο χρειάστηκε αρκετές εβδομάδες για να επουλωθούν οι τραυματισμοί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.