ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καλιφόρνια: Έπιασαν καρχαρία 6,5 μέτρων και 450 κιλών [φωτό, βίντεο]

Καλιφόρνια: Έπιασαν καρχαρία 6,5 μέτρων και 450 κιλών [φωτό, βίντεο]

Η σκέψη και μόνο ότι κάτω από τα πόδια σου μπορεί να κολυμπά ένας από τους μεγαλύτερους θηρευτές των θαλασσών, προκαλεί πανικό. Πόσο μάλλον όταν βλέπεις μπροστά σου έναν… γίγαντα 6,5 μέτρων και πάνω από 450 κιλά! Ευτυχώς για τους ψαράδες που έφεραν στην επιφάνεια τον τεράστιο αυτόν καρχαρία στην Καλιφόρνια, δεν βρέθηκαν αντιμέτωποι μαζί του μέσα στη θάλασσα, εκείνος όμως, «συνάντησε» το αγκίστρι τους, με αποτέλεσμα να καταλήξει κρεμασμένος στη μαρίνα και να τον τραβούν φωτογραφίες οι άνθρωποι.

«Σε όλους αρέσει το ψάρεμα. Έτσι δεν είναι; Ναι μου αρέσει. Μου αρέσει που πιάσαμε έναν τόσο μεγάλο καρχαρία. Ποιος δεν θα το ήθελε;», δήλωσε ένας από τους ψαράδες που συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή επιχείρηση. «Δεν μπορώ να το πιστέψω…», συμπλήρωσε φανερά εντυπωσιασμένος και ενθουσιασμένος ψαράς.

Το τεράστιο αυτό κήτος ήταν πάνω από 6,5 μέτρα και ζύγιζε περισσότερα από 250 κιλά. Οι ψαράδες που το έφεραν στην επιφάνεια το επιδείκνυαν με μεγάλη περηφάνια, ενώ γύρω του είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες άνθρωποι, άλλοι για να βγάλουν φωτογραφίες και άλλοι για να θαυμάσουν από κοντά το μεγάλο αυτό θήραμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.