ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γυναίκα μπήκε στη.. φωλιά της τίγρης για να πιάσει το καπέλο της (βίντεο)

Γυναίκα μπήκε στη.. φωλιά της τίγρης για να πιάσει το καπέλο της (βίντεο)

Γυναίκα μπήκε στο ζωολογικό κήπο του Τορόντο και μάλιστα μέσα στον περίβολο μίας τίγρης για να πιάσει το καπέλο της. Ωστόσο τη γλύτωσε αρκετά φθηνά.

Οι ενέργειες της γυναίκας προκάλεσαν την τίγρη να κινηθεί απειλητικά εναντίον της. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στο Διαδίκτυο, η γυναίκα ήταν τυχερή αφού κατάφερε να σκαρφαλώσει εγκαίρως στον φράχτη και να βγει έξω ενώ η 7χρονη τίγρη της Σουμάτρας είχε μείνει πίσω από μια δεύτερη περίφραξη ασφαλείας.

Μια εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου, ενός μεγάλου δασωμένου πάρκου που φιλοξενεί χιλιάδες ζώα, είπε ότι κανείς δεν γνώριζε κάτι για το συμβάν αυτό μέχρι που κυκλοφόρησε το βίντεο. “Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου”, είπε η Τζένιφερ Τρέισι. 

Σύμφωνα με την Τρέισι, δεν είναι ασυνήθιστο να πέφτουν διάφορα αντικείμενα στους χώρους όπου φιλοξενούνται τα ζώα, όμως κάλεσε τους επισκέπτες να επικοινωνούν με τους υπαλλήλους του ζωολογικού κήπου καθώς αυτοί έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ανακτήσουν τα αντικείμενα αυτά. “Δεν χρειάζεται να τα πάρετε μόνοι σας. Τηρείστε όσα αναγράφονται στις πινακίδες, έχουν λόγο που βρίσκονται εκεί”, υπογράμμισε.

Η αντίδραση της τίγρης, της 7χρονης Χάρι, ήταν “ενστικτώδης” και δεν ανησυχεί τους ειδικούς, διευκρίνισε.

Στο βίντεο ακούγεται ένας άνδρας να φωνάζει στη γυναίκα και να την αποκαλεί “ηλίθια” επειδή πήδηξε τον φράχτη ασφαλείας. Η γυναίκα φαίνεται ότι συνόδευε τουλάχιστον ένα παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.