ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυστραλία: Drone καταγράφει επίθεση 4 φαλαινών σε καρχαρία [βίντεο]

Αυστραλία: Drone καταγράφει επίθεση 4 φαλαινών σε καρχαρία [βίντεο]

Είναι η στιγμή που ο Bruno Kataoka καταγράφει με το drone του κάτι ασυνήθιστο στη θαλάσσια περιοχή νότια του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Τέσσερις “ψεύτικες φάλαινες δολοφόνοι” – “false killer whale”-), (επιστημονική ονομασία Pseudorca crassidens) έχουν περικυκλώσει ένα καρχαρία και του επιτίθενται.

Ο Kataoka δεν μπορούσε να πιστέψει στην τύχη του «Ήταν συναρπαστικό, ήταν μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή”, δήλωσε στο 7 News. “Τα παιδιά του National Geographic θα περίμεναν μήνες για ένα τέτοιο πλάνο, εμείς απλώς έτυχε να είμαστε εκεί την κατάλληλη στιγμή, στο σωστό χρόνο.”

Από την πλευρά του ο Βιολόγος Georgina Wood δήλωσε στο 7 News ότι το βίντεο ήταν: “Ένα σπάνιο πλάνο”.

Παρότι ονομάζονται “ψεύτικες φάλαινες” στην πραγματικότητα είναι είδος δελφινιού και όχι φάλαινας. Κι ενώ η όψη τους είναι ιδιαίτερα πρόσχαρη και φιλική, τα θηλαστικά αυτά είναι ιδιαίτερα επιθετικά και τρέφονται και με άλλα κήτη, αναφέρει το 7 News.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: huffingtonpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.