ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Είδε ένα φίδι στο νερό και άρχισε να το βιντεοσκοπεί- Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε, θα μείνετε άφωνοι (vid)

Είδε ένα φίδι στο νερό και άρχισε να το βιντεοσκοπεί- Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε, θα μείνετε άφωνοι (vid)

Τα φίδια είναι συναρπαστικά πλάσματα με μοναδικό σχήμα σώματος και διατροφικές ικανότητες. Ένα φίδι μπορεί να φάει κάτι που είναι αρκετές φορές μεγαλύτερο από το άνοιγμα του στόματος τους. Όπως γνωρίζουν πολλοί που ζουν στην εξοχή, τα φίδια είναι σχετικά σπάνια και έχουν μια μυστηριώδη γοητεία.

Ίσως γι’αυτό το παρακάτω βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή 2,5 εκατομμύρια θεατών στο YouTube. Ο Bruce Burns κατέγραψε σε βίντεο την επίθεση ενός φιδιού το οποίο έπιασε και έφαγε ένα γατόψαρο! Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας ένα φίδι να βγαίνει από την τρύπα του, κρατώντας κάτι στο στόμα του.

Σέρνεται προς τα έξω και το βλέπουμε να κρατάει ένα γατόψαρο.Είναι απίστευτο, γιατί το γατόψαρο είναι τεράστιο σε σχέση με το φίδι, ωστόσο το φίδι το κρατάει σφιχτά.

Το είδος αυτού του φιδιού ζει σε ποτάμια και λίμνες. Αυτό εδώ βρίσκεται στο Τέξας, στον ποταμό Κολοράντο.

Για μερικά λεπτά, φίδι και γατόψαρο παλεύουν. Φαίνεται ότι το φίδι προσπαθεί πολύ από τον τρόπο που κινείται.

Φυσικά, κάποιοι σχολιάζουν ότι λυπούνται για το γατόψαρο, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του κύκλου της ζωής.

Η πιο δυνατή στιγμή είναι στο 3ο λεπτά, όταν το φίδι μπήγει τα δόντια του βαθιά στο γατόψαρο και εξαφανίζονται και τα δυο κάτω από το θολό νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.