Πόζαρε με νεκρή λεοπάρδαλη – Γενική κατακραυγή για αμερικανίδα κυνηγό (φωτό)

Πόζαρε με νεκρή λεοπάρδαλη – Γενική κατακραυγή για αμερικανίδα κυνηγό (φωτό)

Οργή προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογραφία μίας γυναίκας με μια νεκρή λεοπάρδαλη, την οποία προώθησαν διασημότητες όπως η Ναόμι Κάμπελ και για ξεμπροστιάσουν την κυνηγό.

Την σοκαριστική εικόνα ανάρτησε αρχικά στο Instagram ο συνιδρυτής της οργάνωσης “Κnot on my Planet”, Ντέιβιντ Μπονουβριέ, καλώντας τους χρήστες να κατακλύσουν με οργισμένες κλήσεις το τηλεφωνικό κέντρου του Safari Club International, μέλος του οποίου είναι η Αμερικανίδα κυνηγός.

«Η Brittany L. Μέλος του Safari Club Internationa που έχει την έδρα του στο Τουσόν της Αριζόνα σκότωσε πρόσφατα μια πολύ μεγάλη αρσενική λεοπάρδαλη. Τηλεφωνήστε τους και πείτε τους τι σκέφτεστε #sci #σταματήστετοκυνήγι #ηλιθιοι #τέρας», έγραψε, σχολιάζοντας τη φωτογραφία της γυναίκας που πόζαρε με το νεκρό αιλουροειδές.

Ένα 24ωρο αργότερα το διάσημο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ προώθησε τη φωτογραφία καλώντας τους οπαδούς της να τηλεφωνήσουν στη διεθνή οργάνωση κυνηγών για να παραπονεθούν για τη δράση της.

Η φωτογραφία φαίνεται ότι προέρχεται από τον ιστότοπο του Safari Club, όπου μέλη του στέλνουν φωτογραφίες με τα θηράματά τους «καμαρώνοντας» για τις «επιτυχίες» τους. Η φωτογραφία της Brittany L. Αναρτήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Πάνω από 200.000 likes συγκέντρωσε η ανάρτηση της Ναόμι Κάμπελ στο Instagram και άλλα 14.000 οργισμένα σχόλια για την κυνηγό.

«Είναι αποκρουστικό», έγραψε ένας χρήστης. «Πώς μπορεί να γελά κανείς με κάτι τόσο φρικτό. Εύχομαι να καεί στην κόλαση. Πώς μπόρεσες να σκοτώσεις ένα τόσο υπέροχο και όμορφο ζώο, έτσι για να διασκεδάσεις; Πώς τόλμησες;», σχολιάσε ένας άλλος.

Τη σκυτάλη μετά την Κάμπελ πήραν το μοντέλο Doutzen Kroes από την Ολλανδία και η ηθοποιός και νυν συγγραφέας Carre Otis. Η Kroes σχολίασε στο λογαριασμό της στο Instagram ότι «η γυναίκα στη φωτογραφία θα πρέπει να ντρέπεται» συγκεντρώνοντας 274.000 likes από χθες, ενώ η Otis ζήτησε να χαρακτηριστεί «έγκλημα» το κυνήγι άγριων ζώων για τις τροπαιοθήκες.

Η Brittany L. είναι η τελευταία κυνηγός που βρίσκεται στο στόχαστρο διεθνούς κατακραυγής. Τον περασμένο Ιούλιο μια άλλη συμπατριώτισσά της, η 37χρονη Τες Τόμπσον Τάλεϊ πυροδότησε μπαράζ αρνητικών σχολίων ποζάροντας δίπλα σε μια καμηλοπάρδαλη που σκότωσε στη Ντια Αφρική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.