ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σούπερ γιαγιά σκότωσε γιγαντιαίο αλιγάτορα – Tι θα κάνει με το πτώμα; (φώτο)

Σούπερ γιαγιά σκότωσε γιγαντιαίο αλιγάτορα – Tι θα κάνει με το πτώμα; (φώτο)

Μια σούπερ γιαγιά στο Τέξας αποφάσισε να εκδικηθεί ένα γιγαντιαίο αλιγάτορα 4 μέτρων καθώς θεώρησε ότι σκότωσε το αγαπημένο της Πόνι!

Έτσι αφού έβαλε τον γαμπρό της να βγάλει τον αλιγάτορα από τη λίμνη, με δόλωμα ένα ρακούν, αποφάσισε να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και τον σκότωσε με μια μόλις σφαίρα!

Η Τζούνι Κόκχραν ,η οποία έχει εκλεγεί δήμαρχος της πόλης Livingston, δήλωσε σε τοπικά μέσα πως είναι σίγουρη πως ο αλιγάτορας είχε φάει πριν μερικά χρόνια το αγαπημένο της Πόνι.

Όσο για το αν είναι νόμιμο το κυνήγι αλιγάτορα είπε πως στην εν λόγω Πολιτεία είναι απόλυτα νόμιμο και ακολουθήθηκαν όλες οι σχετικές διαδικασίες.

Η σούπερ γιαγιά με το χαϊδευτικό “Nana” από τα εγγόνια της, αποκάλυψε τι θα κάνει με το …πτώμα! Το κεφάλι του θα το κορνιζάρει, από την κοιλιά του θα φτιάξει μπότες, ενώ το υπόλοιπο κρέας θα το φάει…

Μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφία με τον τεράστιο αλιγάτορα, με τους φίλους της να μην την πιστεύουν ότι τον σκότωσε η ίδια.

“Don’t mess with Nana”, λοιπόν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: independent.co.uk

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.