Έπιασαν καρχαρία με το καλάμι αλλά αυτό που ακολούθησε δεν μπορούσαν να το φανταστούν (βίντεο)

Έπιασαν καρχαρία με το καλάμι αλλά αυτό που ακολούθησε δεν μπορούσαν να το φανταστούν (βίντεο)

Η εμπειρία μιας παρέας ερασιτεχνών ψαράδων στις Μπαχάμες και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του νησιωτικού συμπλέγματος, σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Η πετονιά από το καλάμι του ενός ψαρά έδειχνε ότι κάτι τσίμπησε. Κάτι πολύ μεγάλο και αυτό έγινε εμφανές σε λίγα λεπτά.

Στο αγκίστρι του βρισκόταν ένας καρχαρίας. Ένας μικρός καρχαρίας αλλά ένα μεγάλο θήραμα όταν είσαι ερασιτέχνης ψαράς. Ωστόσο, την ώρα που προσπαθούσε να τον τραβήξει στη βάρκα, εκείνος και η παρέα παρατήρησαν πως ένας μεγαλύτερος βρισκόταν κοντά και καραδοκούσε.

Τότε είχαν τη φαεινή ιδέα, να χρησιμοποιήσουν αυτόν που είχε τσιμπήσει ως δόλωμα για τον μεγάλο. Αυτή η ιδέα όμως είχε μία τρομακτική κατάληξη μιας και ξαφνικά, πετάχτηκε ο μεγαλύτερος καρχαρίας και έκανε μια χαψιά τον μικρότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.