ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέλσον: Ένας διαφορετικός σκαντζόχοιρος – Δεν έχει τρίχωμα και αγκάθια (βίντεο)

Νέλσον: Ένας διαφορετικός σκαντζόχοιρος – Δεν έχει τρίχωμα και αγκάθια (βίντεο)

Ο Νέλσον αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση σκαντζόχοιρου, καθώς δεν διαθέτει ούτε ένα αγκάθι σε όλο του το σώμα. Χρειάζεται καθημερινό μασάζ και ειδική μεταχείριση προκειμένου να κρατηθεί ζωντανός.

Γνωρίστε τον Νέλσον, έναν σκαντζόχοιρο διαφορετικό από όλους τους άλλους. Κι αυτό γιατί δεν διαθέτει ούτε ένα αγκάθι σε όλο του το σώμα.

Οι σκαντζόχοιροι διαθέτουν κατά μέσο όρο περίπου 500 αγκάθια ο καθένας, τα οποία τους βοηθούν να παραμένουν ζεστοί ενώ τους προστατεύουν και από τα αρπακτικά.

Ο Νέλσον, είναι εντελώς γυμνός από αγκάθια και τρίχωμα, γεγονός που τον καθιστά ευάλωτο και δεν μπορεί να επιβιώσει στην άγρια φύση. Γι’ αυτό και φιλοξενείται στο καταφύγιο ζώων Foxy στο Νόρφολκ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μικρό αυτό πλάσμα χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση, που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα, καθημερινό μασάζ με λάδι για την φροντίδα του ευαίσθητου δέρματός του και για να παραμένει ζεστός.

Όπως φαίνεται όμως, ο Νέλσον δεν έχει κανένα πρόβλημα με την παραμονή του στο καταφύγιο, καθώς απολαμβάνει μια καλή ζωή με αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά και σπα με λάδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.