Αυστραλία: Καρχαρίας επιτέθηκε σε… σέρφερ και τον τραυμάτισε σοβαρά

Αυστραλία: Καρχαρίας επιτέθηκε σε… σέρφερ και τον τραυμάτισε σοβαρά

Καρχαρίας τραυμάτισε σοβαρά στην κνήμη έναν 36χρονο σέρφερ, στα ανοιχτά των ανατολικών ακτών της Αυστραλίας.

Ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, έκανε σερφ κοντά στην ακτή του Σκοτς Χεντ, περίπου 490 χλμ. βόρεια του Σίδνεϊ, όταν του επιτέθηκε ο καρχαρίας, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας. «Ο άνδρας φέρει τραύμα κάτω από το γόνατο του δεξιού ποδιού. Έχει έξι βαθιές σχισμές κι έχει χάσει πολύ αίμα», τόνισαν νοσοκομειακές πηγές από την ίδια περιοχή, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η όγδοη επίθεση από καρχαρία το τελευταίο τρίμηνο στα ανοιχτά των ακτών της Αυστραλίας. Οι αρχές εξετάζουν μέτρα πρόληψης, όπως η χρήση drones για την παρακολούθηση των ακτών αλλά και τη δημιουργία «έξυπνης» γραμμής προειδοποίησης για την παρουσία καρχαριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.