ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίθεση από λεοπάρδαλη δέχτηκε Βουδιστής μοναχός την ώρα που διαλογιζόταν- Τον κατασπάραξε ολόκληρο

Επίθεση από λεοπάρδαλη δέχτηκε Βουδιστής μοναχός την ώρα που διαλογιζόταν- Τον κατασπάραξε ολόκληρο

Φρικιαστικό θάνατο από μια λεοπάρδαλη βρήκε ένας Βουδιστης μοναχός την ώρα που διαλογιζόταν σε ένα δάσος στο οποίο ζουν προστατευμένα τα μεγάλα αιλουροειδή.

Ο Ραούλ Ουάλκε Μπόντι καθόταν την Πέμπτη κάτω από ένα δέντρο στο δάσος Ραμντέγκι στη δυτική Ινδία για την πρωινή του προσευχή όταν δέχθηκε την επίθεση της λεοπάρδαλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα τραύματα που δέχθηκε ο 35χρονος μοναχός ήταν θανατηφόρα. Κατά την ίδια πηγή πρόκειται για την πέμπτη επίθεση λεοπάρδαλης τον τελευταίο μήνα.

Πιο τυχεροί στάθηκαν δύο άλλοι μοναχοί που ήταν μαζί με τον άτυχο 35χρονο και ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία..

«Η σορός του 35χρονου εντοπίστηκε βαθιά μέσα στο δάσος δείγμα ότι το ζώο προσπάθησε να το πάρει μαζί του» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων υψηλόβαθμος αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία, πάντως, είχε προειδοποιήσει τους μοναχούς που βρίσκονταν στην περιοχή στο πλαίσιο ετήσιου συνεδρίου τους να μην μπαίνουν βαθιά μέσα στο συγκεκριμένο δάσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.