ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κυνηγοί δολοφόνοι, εξοντώνουν μια αγέλη λύκων και τρώνε ωμή την καρδιά του αρχηγού (σκληρές φωτό & βίντεο)

Κυνηγοί δολοφόνοι, εξοντώνουν μια αγέλη λύκων και τρώνε ωμή την καρδιά του αρχηγού (σκληρές φωτό & βίντεο)

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διέπραξαν δυο κυνηγοί σε δάσος του Καζακστάν. Έστησαν καρτέρι σε μια αγέλη λύκων και όταν εκείνη πέρασε, οι κυνηγοί την εξολόθρευσαν με τα όπλα τους. Στη συνέχεια έβαλαν τα πτώματα το ένα δίπλα στο άλλο, επάνω στο παγωμένο χιόνι.

Με ένα μεγάλο μαχαίρι, άνοιξαν την κοιλιά και τον θώρακα του αρχηγού της αγέλης, έβγαλαν έξω την καρδιά του νεκρού ζώου και την έφαγαν ωμή.

Οι κυνηγοί δικαιολόγησαν την πράξη τους να ξεκληρίσουν ολόκληρη αγέλη λέγοντας ότι το έκαναν επειδή η αγέλη κατέβηκε ένα βράδυ στο χωριό και έφαγε όλα τα πρόβατα από τους βοσκούς.

Το βίντεο έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στο ίντερνετ με τον κόσμο να αποκαλεί κτήνη τους κυνηγούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.