Γυναίκα φρόντιζε κουτάβι μέχρι που μεγάλωσε και κατάλαβε ότι ήταν κάτι άλλο (βίντεο)

Γυναίκα φρόντιζε κουτάβι μέχρι που μεγάλωσε και κατάλαβε ότι ήταν κάτι άλλο (βίντεο)

Μία γυναίκα στην Κίνα ανακάλυψε κάτι που ποτέ της δεν θα φανταζόταν: ο «σκύλος» της, που πήρε από κουτάβι και μεγάλωνε για χρόνια… δεν είναι σκύλος. Είναι αλεπού.

Η κυρία Wang έδωσε περίπου 160 ευρώ (140 δολάρια) για να αγοράσει ένα Ιαπωνικό Σπιτς. Η συγκεκριμένη ράτσα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την αλεπού. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το αγαπημένο της κατοικίδιό σταμάτησε να τρώει σκυλοτροφή και η ουρά του ξεκίνησε να μεγαλώνει αρκετά μετά τους τρεις μήνες.

Προσφάτως, κτηνίατρος διαβεβαίωσε την κ. Wang πως το κατοικίδιό της είναι… μία εξημερωμένη αλεπού.

Η γυναίκα έχει δηλώσει σε τοπικό μέσο ότι αγόρασε την αλεπού τον περασμένο Ιούλιο από ένα pet shop, όπου της είπαν πως πρόκειται για ιαπωνικό Σπιτς. Συνήθιζε να το ταΐζει φρούτα, κοτόπουλο και σκυλοτροφή. Όμως, όταν το «κουτάβι» έγινε τριών μηνών, σταμάτησε να τρώει την τροφή για σκύλους.

Λίγο αργότερα η κ. Wang παρατήρησε πως ο «σκύλος» της δεν είχε γαβγίσει ποτέ. «Η γούνα του έγινε πιο παχιά όταν ήταν τριών μηνών. Το πρόσωπό του έγινε πιο μυτερό και η ουρά αρκετά μεγαλύτερη από ό,τι ενός φυσιολογικού σκύλου».

Η πρώτη φορά που η γυναίκα άκουσε ότι δεν έχει σκύλο αλλά αλεπού, ήταν όταν της το είπαν μερικοί άνθρωποι στο πάρκο που έβγαζε το ζώο βόλτα. «Οι άλλοι σκύλοι φοβούνταν το δικό μου κατοικίδιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.