ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκε κυνηγός – Δείτε τί είχε το θήραμα στα κέρατά του (φωτό, βίντεο)

Μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκε κυνηγός – Δείτε τί είχε το θήραμα στα κέρατά του (φωτό, βίντεο)

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ένας κυνηγός στο Κεντάκι των ΗΠΑ, ο οποίος κυνηγούσε ελάφια παρέα με ένα φίλο του.

Καθώς εντόπισε το θήραμά του και το πυροβόλησε θανάσιμα, παρατήρησε έναν ασυνήθιστα μεγάλο όγκο στα κέρατα του άτυχου ζώου.

Πλησιάζοντας στο σημείο για να συλλέξει το άψυχο σώμα του, διαπίστωσε με τεράστια έκπληξη ότι ο παράξενος όγκος δεν ήταν παρά το ξεριζωμένο κεφάλι ενός άλλου ελαφιού.

Μάλιστα, τα μπλεγμένα κέρατα των δύο ζώων μαρτυρούν και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα κέρατα των δύο ελαφιών βρέθηκαν μπλεγμένα, με τους ειδικούς να σημειώνουν ότι αυτά είναι απλώς τα αποτελέσματα της σφοδρής σύγκρουσης των δύο θηλαστικών για την κυριαρχία στην περιοχή.

Όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι δασοφύλακες της περιοχής, τα δύο ζώα είχαν επιδοθεί σε μία εξαιρετικά βίαιη μονομαχία, με το ένα ζώο να χάνει την ζωή του και στη συνέχεια να αποκεφαλίζεται από τον ανταγωνιστή του, χωρίς όμως ο τελευταίος να καταφέρει να απαλλαγεί από το κεφάλι του χαμένου, το οποίο παρέμεινε σε μουμιοποιημένη κατάσταση καρφωμένο πάνω στα κέρατά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.