ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λεοπάρδαλη επιτίθεται σε πλήθος και κατασπαράζει 4 ανθρώπους – Βίντεο σοκ

Λεοπάρδαλη επιτίθεται σε πλήθος και κατασπαράζει 4 ανθρώπους – Βίντεο σοκ

Στο χωριό Βανιγιαμπάντι στο Ταμίλ της Ινδίας, μια άγρια λεοπάρδαλη έκανε την εμφάνιση της. Οι κάτοικοι κλείστηκαν στα σπίτια τους και ενημέρωσαν τη δασική υπηρεσία για την εμφάνιση του ζώου.

Ύστερα από λίγες ώρες οι άνδρες της δασικής υπηρεσίας πήγαν στο σημείο και έψαχναν για το μεγάλο αιλουροειδές να το βρουν, να το ναρκώσουν και να το επιστρέψουν στα μέρη του.

Οι κάτοικοι ξεθάρρεψαν και μαζικά βγήκαν από τα σπίτια τους και στάθηκαν πίσω από τους άνδρες της υπηρεσίας. Κοίταζαν όλοι με περιέργεια τι θα συμβεί. Ξαφνικά μέσα από την πυκνή βλάστηση ξεπετάγεται η λεοπάρδαλη και πριν προλάβει κάποιος από το πλήθος να αντιδράσει, πριν καν προλάβουν οι άνδρες της δασικής υπηρεσίας να οπλίσουν με αναισθητικό βελάκι τα όπλα τους, ορμά με τρεις δρασκελιές επάνω στον κόσμο.

Με τα τεράστια νύχια της και τα δόντια της η λεοπάρδαλη ξέσκιζε όποιον έβρισκε μπροστά της. οι κάτοικοι έντρομοι προσπαθούν να ξεφύγουν και πέφτει ο ένας επάνω στον άλλον.

Τελικά μέχρι να ναρκωθεί το ζώο, κατάφερε να τραυματίσει βαριά 4 ανθρώπους που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.