Σρι Λάνκα: Ελέφαντας πέφτει πάνω σε άνδρα και τον ποδοπατά μέχρι θανάτου (βίντεο)

Σρι Λάνκα: Ελέφαντας πέφτει πάνω σε άνδρα και τον ποδοπατά μέχρι θανάτου (βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στη Σρι Λάνκα που προσπάθησε να υπνωτίσει έναν ελέφαντα και δέχθηκε επίθεση από το εξαγριωμένο ζώο.

Σοκαριστικές εικόνες δείχνουν τον άνδρα να πλησιάζει έναν άγριο αρσενικό ελέφαντα που έβοσκε σ’ ένα ξέφωτο και να κάνει χειρονομίες προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή του. Ερεθισμένο το παχύδερμο αρχίζει να τρέχει προς το μέρος του, αλλά ο άνδρας στέκεται ακίνητος πιστεύοντας ότι μπορεί να το «υπνωτίσει» και να το ακινητοποιήσει. Όμως ο ελέφαντας πέφτει πάνω του, τον σωριάζει στο έδαφος κι αρχίζει να τον ποδοπατά έως θανάτου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Καταραγκάμα κοντά στο Εθνικό Πάρκο Γιάλα στη νότια Σρι Λάνκα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο 41χρονος άνδρας ξεναγούσε μια ομάδα τουριστών, που είχαν πάει στην περιοχή για να δουν άγριους ελέφαντες. Υπεύθυνοι του Εθνικού Πάρκου είπαν ότι ο άνδρας ήταν μεθυσμένος. Η γενική διευθύντρια της Υπηρεσίας Προστασίας Άγριας Ζωής της χώρας επεσήμανε ότι η έξοδος από αυτοκίνητο και η βόλτα πεζή στο εν λόγω πάρκο είναι παράνομη και προειδοποίησε ότι οποιοσδήποτε αποτολμήσει κάτι ανάλογο στο μέλλον θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πάντως, όπως επισημαίνουν διεθνή ΜΜΕ, η επαφή ανθρώπων με άγριους ελέφαντες στην περιοχή δεν είναι ασυνήθιστη καθώς με την επέκταση των αστικών κέντρων έχει καταστραφεί το φυσικό περιβάλλον των ζώων.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί είναι πολύ σκληρές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.