ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγώνας επιβίωσης: Απελευθερώνουν αλεπού για να την κυνηγήσουν τα σκυλιά (βίντεο)

Αγώνας επιβίωσης: Απελευθερώνουν αλεπού για να την κυνηγήσουν τα σκυλιά (βίντεο)

Μια ομάδα κυνηγών βγάζει μια αιχμαλωτισμένη αλεπού από την παγίδα της και την απελευθερώνει στο δάσος για να ξεδώσουν τα σκυλιά τους.

Το βίντεο καταγράφηκε την Πρωτοχρονιά στο Οξφορντσάιρ της Αγγλίας και δείχνει τους άντρες να συζητάνε για το πώς πρέπει να απελευθερώσουν την αλεπού, η οποία έχει αιχμαλωτιστεί σε παγίδα για αλεπούδες, κάτι που απαγόρευσε ο βρετανικός νόμος ήδη από το 2004.

Ένας από την ομάδα την τραβά τελικά από τα πίσω πόδια και τη βγάζει από την τρύπα, όταν αρχίζουν και ακούγονται τα γαβγίσματα των σκυλιών.

Ο Lee Moon, εκπρόσωπος Τύπου της ακτιβιστικής αντι-κυνηγητικής ομάδας Hunt Saboteurs Association, δήλωσε πως η πρακτική της αιχμαλωσίας των αλεπούδων για να τις σκοτώνουν μετά δεν έχει εκλείψει δυστυχώς…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.