ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελέφαντες νεκροί από ηλεκτροπληξία σε χωριό της Ινδίας (σκληρές εικόνες)

Ελέφαντες νεκροί από ηλεκτροπληξία σε χωριό της Ινδίας (σκληρές εικόνες)

Δυο νεκρούς ελέφαντες αντίκρισαν στο δρόμοι οι κάτοικοι σε χωριό της Ινδίας. Τα μεγάλα θηλαστικά πέθαναν από ηλεκτροπληξία. Οι ελέφαντες πέθαναν στο χωριό Nepura στα δυτικά της Βεγγάλης. Κοντά στο χωριό περιφέρονταν την τελευταία εβδομάδα μια αγέλη ελεφάντων και φαίνεται πως δύο από τα ζώα πλησίασαν κοντά στην κατοικημένη περιοχή σε αναζήτηση τροφής.

Οι ελέφαντες χτυπήθηκαν από το ρεύμα από καλώδια τα οποία ήταν σε υπερβολικά χαμηλό ύψος, (πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν λιγότερο από ένα μέτρο απο το έδαφος). Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ξένου τύπου, οι κάτοικοι είχαν προειδοποιήσει για τα χαμηλά καλώδια.

Τα ζώα βρέθηκα νεκρά από κατοίκους και απομακρύνθηκαν με γερανούς. Αν και οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν πως ήταν επικίνδυνα και καταστροφικά, πολλές οργανώσεις για την διαφύλαξη της άγριας ζωής εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως δεν είχαν ληφθεί μέτρα για να απομακρυνθούν τα ζώα εγκαίρως τα οποία ανήκουν σε είδος υπό εξαφάνιση.

Οι ελέφαντες συχνά πλησιάζουν σε αγροτικές και κατοικημένες περιοχές σε αναζήτηση τροφής καθώς το φυσικό τους περιβάλλον συρρικνώνεται. Η συνάντησή τους με τους ανθρώπους έχει σχεδόν πάντα δυσάρεστη κατάληξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.