ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δύτης σώθηκε από θαύμα: Παρασύρθηκε στο στόμα φάλαινας αλλά δεν τον κατάπιε! (βίντεο)

Δύτης σώθηκε από θαύμα: Παρασύρθηκε στο στόμα φάλαινας αλλά δεν τον κατάπιε! (βίντεο)

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε κυριολεκτικά ένας δύτης, ο οποίος κατέληξε στο στόμα μίας φάλαινας, αλλά κατάφερε να διασωθεί.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 51χρονος έμπειρος δύτης στο Κέιπ Τάουν όταν προσπαθούσε να καταγράψει για το ντοκιμαντέρ του το ταξίδι που έκανε ένα κοπάδι σαρδέλες.

Συγκεκριμένα, ο Ράινερ Σκιμπφ την ώρα που βρισκόταν στο νερό και η ομάδα του τον κατέγραφε, παρασύρθηκε στο στόμα μίας φάλαινας, η οποία ρουφούσε νερό προκειμένου να τραφεί με τις σαρδέλες.

Ο Σκιμπφ τελικώς κατέληξε στο στόμα της αλλά εκείνη προτίμησε να μην τον καταπιεί.

«Αισθανόμουν πίεση στον γοφό μου. Δεν υπάρχει χρόνος για φόβο σε τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου. Τίποτα δεν μπορεί στην πραγματικότητα να σε προετοιμάσει για την περίπτωση που καταλήξεις μέσα στην φάλαινα. Είναι ξεκάθαρο ένστικτο», είπε στο Barcroft TV ο έμπειρος δύτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κράτησα την αναπνοή μου γιατί πίστευα ότι θα βυθιστεί και θα με απελευθερώσει πολύ βαθύτερα μέσα στον ωκεανό. Ήταν πίσσα σκοτάδι μέσα» δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.