ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Σκληρή μάχη πατέρα με κόμπρα για να σώσει το πεντάχρονο κοριτσάκι του

Βίντεο: Σκληρή μάχη πατέρα με κόμπρα για να σώσει το πεντάχρονο κοριτσάκι του

Είναι από τα πράγματα που λες «μη σου τύχει ποτέ». Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι κάθισε στην τουαλέτα για να κάνει την ανάγκη της και από μέσα βγήκε μια δηλητηριώδης κόμπρα, από εκείνες που φτύνουν το δηλητήριο σε μεγάλη απόσταση.

Ευτυχώς το κοριτσάκι κατάφερε να σηκωθεί εγκαίρως χωρίς να τη δαγκώσει το φίδι. Στο βίντεο που θα δείτε απαθανατίζεται η μάχη που έδωσε ο πατέρας της προκειμένου να διώξει την κόμπρα.

Το περιστατικό συνέβη σε κάμπινγκ την Νότιας Αφρικής. Το φίδι είχε καταφέρει να μπει από το σιφόνι μέσα στην λεκάνη. Η μικρή άνοιξε το καπάκι, κάθισε για να κάνει την ανάγκη της και την τελευταία στιγμή η μητέρα της που ήταν και εκείνη στο μπάνιο είδε το φίδι κουλουριασμένο στον πάτο της λεκάνης. Αμέσως τράβηξε την μικρή με ταχύτητα και δύναμη πριν προλάβει το φίδι να τη δαγκώσει. Από τα ουρλιαχτά της ξύπνησε ο πατέρας ο οποίος πήγε με ένα κουρτινόξυλο να διώξει το φίδι.

Στο βίντεο φαίνεται πως προσπαθεί με τη διχάλα του κουρτινόξυλου να του εγκλωβίσει το κεφάλι και προς στιγμήν τα καταφέρνει, το φίδι όμως ξεγλιστράει και χάνεται στο βάθος της λεκάνης αφού προφανώς ξαναμπαίνει στο σιφόνι.

«Άκουσα ουρλιαχτά από το μπάνιο» λέει ο πατέρας «και έτρεξα. Είμαστε σε κάμπινγκ οπότε νόμιζα ότι θα συναντούσα κάποια αράχνη που είχε μπει μέσα. Δεν περίμενα να δω μια κόμπρα».

Ο εμπειρογνώμονας σε θέματα φιδιών Μπάιρον Ζίμερμαν που είδε το βίντεο αποφάνθηκε ότι πρόκειται για μια κόμπρα που είχε μήκος τουλάχιστον 2 μέτρα.

Η κόμπρα έχει κυτταροτοξικό δηλητήριο και χρειάζεται άμεση ιατρική φροντίδα το δάγκωμα της αλλιώς μπορεί να επιφέρει το θάνατο σε λίγη ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.