ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δείτε τη στιγμή που λιοντάρι επιτίθεται στον θηριοδαμαστή του και προκαλεί πανικό (βίντεο)

Δείτε τη στιγμή που λιοντάρι επιτίθεται στον θηριοδαμαστή του και προκαλεί πανικό (βίντεο)

Μόνο ως τρομακτικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι σκηνές από ένα τσίρκο στην Ουκρανία, όπου ένα λιοντάρι επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή του.

Το νούμερο του Χαμάντα Κούτα ήταν σε εξέλιξη, όταν φώναξε ένα από τα αιλουροειδή, όμως εκείνη τη στιγμή, το άλλο που ήταν δίπλα του άρχισε να τον πλησιάζει και εν τέλει να του επιτεθείτε…

«Το σταμάτησα στην μέση και προσπάθησα να το ηρεμήσω, αλλά αρνήθηκε να γυρίσει στην θέση του. Έκανα πίσω βήματα, όμως υπήρχε ένα σταντ από πίσω μου, με αποτέλεσμα να πέσω και να βρεθώ στο έδαφος.

Το λιοντάρι πήδηξε και με δάγκωσε, ευτυχώς όμως όχι στον λαιμό», είπε χαρακτηριστικά, έχοντας σημάδια σε όλο του σώμα και μία δαγκωνιά που έφτασε σε 4 πόντους βάθος.

Όσον αφορά τον λόγο που έγινε αυτό; «Δεν είχαν προλάβει να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον. Είχαμε φτάσει εκεί πριν από λίγο και δεν είχαν μπορέσει να συνηθίσουν τον χώρο.

Έτσι, υπήρξε ένταση με αυτά τα αποτελέσματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού άλλαξε ρούχα, το νούμερο επαναλήφθηκε από την αρχή, χωρίς παρατράγουδα αυτή την φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.