ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λιοντάρια κατασπάραξαν λαθροθήρα – Βρέθηκαν μόνο το κρανίο και το παντελόνι του

Λιοντάρια κατασπάραξαν λαθροθήρα – Βρέθηκαν μόνο το κρανίο και το παντελόνι του

Ένας άντρας που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λαθροθήρας ρινόκερων βρήκε τραγικό θάνατο στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ της Νότιας Αφρικής.

Ενώ βρισκόταν με μια ομάδα άλλων λαθροκυνηγών στην περιοχή, ένας ελέφαντας τον σκότωσε και στην συνέχεια, μια αγέλη λιονταριών τον κατασπάραξε!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Εθνικών Πάρκων Νότιας Αφρικής, οι σύντροφοι του άντρα ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι ένας ελέφαντας τον σκότωσε ενώ έψαχναν ρινόκερους.

Αφού η οικογένεια ενημέρωσε τον οργανισμό του πάρκου, μια ομάδα διάσωσης βγήκε να τον αναζητήσει. «Πεζοί φύλακες αλλά και εναέρια μέσα αναζήτησαν τον άντρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, δεν κατόρθωσαν να βρουν το πτώμα του, καθώς βάσει όλων των ενδείξεων, μια αγέλη λιονταριών το εντόπισε και το κατασπάραξε: «Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα λιοντάρια άφησαν μόνο ένα ανθρώπινο κρανίο και ένα παντελόνι», καταλήγει η ανακοίνωση από τα Εθνικά Πάρκα Νότιας Αφρικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.