ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκηνή βγαλμένη από ταινία – Βουβάλι καταδιώκεται από λιοντάρια, δέχεται επίθεση από κροκόδειλο και… (βίντεο)

Σκηνή βγαλμένη από ταινία – Βουβάλι καταδιώκεται από λιοντάρια, δέχεται επίθεση από κροκόδειλο και… (βίντεο)

Το περιστατικό καταγράφηκε από τουρίστες και δείχνει την απέλπιδα προσπάθεια ενός βουβαλιού να αντέξει τις συνεχόμενες επιθέσεις που δέχθηκε.

Μία ανάσα από τον θάνατο βρέθηκε ένα βουβάλι στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, δεχόμενο αλλεπάλληλες επιθέσεις, αλλά κατάφερε να επιβιώσει τόσο όσο χρειαζόταν μέχρι να έρθει η απαραίτητη βοήθεια.

Οι τουρίστες που βρέθηκαν στην περιοχή, κατέγραψαν σε ένα video την καταδίωξή του από ένα λιοντάρι, το οποίο το ανάγκασε να καταφύγει στο ποτάμι.

Μόνο που στην προσπάθειά του να περάσει απέναντι ένας κροκόδειλος άρχισε να του επιτίθεται, ξανά με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επιστρέψει στην όχθη από την οποία μπήκε μέσα στο νερό.

Εκεί όμως δεν τον περίμενε ένα λιοντάρι, αλλά πέντε τα οποία μόλις βγήκε έξω, επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή έκανε την εμφάνισή της, η αγέλη του βουβαλιού, τρέποντας σε φυγή τα λιοντάρια…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.