ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eξοργιστικό βίντεο: Πήγε τον σκύλο της σε πισίνα και τον άφησε να πνιγεί

Eξοργιστικό βίντεο: Πήγε τον σκύλο της σε πισίνα και τον άφησε να πνιγεί

Εξοργιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν σε πισίνα σκύλων σε κινεζική πόλη, όταν ένα γαλλικό μπουλντόγκ βρήκε τραγικό θάνατο λόγω της εγκληματικής αμέλειας της ιδιοκτήτριάς του αλλά και του εργαζόμενου του χώρου.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους υπεύθυνους του pet shop στο οποίο βρισκόταν η πισίνα εξάσκησης των κατοικιδίων στο κολύμπι, φαίνεται η ιδιοκτήτρια του άτυχου σκυλιού να το τοποθετεί μέσα στο νερό κι αμέσως απομακρύνεται από το σημείο ώστε να τραβήξει σε βίντεο το όλο σκηνικό.

Όπως, όμως, φαίνεται στο βίντεο, το σκυλί από την πρώτη στιγμή αδυνατεί να κρατηθεί στην επιφάνεια, προσπαθώντας εναγωνίως να πάρει ανάσα αλλά και να κολυμπήσει, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί έγκαιρα ότι οι σπασμωδικές κινήσεις του οφείλονταν στο γεγονός ότι πνιγόταν.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τον θανάσιμο κίνδυνο του τετράποδου φίλου της, ενώ ούτε κι ο εργαζόμενος που βρίσκεται στο σημείο κάνει κάποια προσπάθεια να βγάλει το σκυλί από το νερό, με αποτέλεσμα το μοιραίο να μην αργήσει να συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.