Μεξικό: Δείτε την τρομακτική στιγμή που ταύρος σπάει το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου (βίντεο)

Μεξικό: Δείτε την τρομακτική στιγμή που ταύρος σπάει το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου (βίντεο)

Με πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπό της «πλήρωσε» μια γυναίκα ταυρομάχος στο Μεξικό την επιλογή της να «παίξει» με ταύρο ενώ ήταν γονατιστή.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που η 32χρονη Χίλντα Τενόριο να έχει γονατίσει και να κουνάει το «κόκκινο πανί» στον ταύρο που εφορμά καταπάνω της.

Οι κινήσεις της, όμως, δεν είχαν αποτέλεσμα και έτσι η 32χρονη τραυματίστηκε στο πρόσωπο με κατάγμα στο σαγόνι και τα ζυγωματικά.

Η Τενόριο έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Σε μήνυμά της στα social media η Τενόριο ευχαρίστησε τους φίλους της για τη στήριξή τους. «Τα τραύματά μου είναι σοβαρά και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Τουλάχιστον τώρα έχω ένα νέο πλατινένιο πρόσωπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό ατύχημα στην καριέρα της ταυρομάχου καθώς το 2010, σε ηλικία 23 ετών χρειάστηκε 80 ράμματα μετά από χτύπημα που δέχτηκε από ταύρο, στο Μεξικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.