ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελεφαντάκι προσπαθεί να ξυπνήσει τη νεκρή μαμά του (βίντεο)

Ελεφαντάκι προσπαθεί να ξυπνήσει τη νεκρή μαμά του (βίντεο)

Ραγίζει καρδιές το βίντεο με ένα μωρό ελεφαντάκι που προσπαθεί να ξυπνήσει την μητέρα του, η οποία είναι νεκρή.

Μια θλιβερή στιγμή, που μπορεί να λυγίσει ακόμα και τις πιο σκληρές καρδιές, καταγράφηκε στην Ινδία. Δείχνει ένα μωρό ελέφαντα να προσπαθεί να ξυπνήσει τη μητέρα του, η οποία είναι νεκρή.

Το μικρό ζώο, σπρώχνει με το σώμα του το κεφάλι της μητέρας του, που κείτεται στο έδαφος, στο χωριό του κρατιδίου Οντίσα στην Ινδία.

Οι κάτοικοι του χωριού, είχαν εντοπίσει την άρρωστη ελεφαντίνα και το μικρό της και τους έδωσαν τροφή, νερό αλλά φρόντισαν και τα τραύματα που είχε στο δεξί της πόδι και στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν πιθανότατα από πτώση.

Παρότι η ελεφαντίνα είχε κατά πάσα πιθανότητα σπάσει εντελώς το πόδι της, τις επόμενες ημέρες μπορούσε να κινείται στο χωριό. Ο τραυματισμός της όμως ήταν αρκετά σοβαρός ώστε κατέρρευσε και δεν μπορούσε πια να σταθεί στα πόδια της.

Για έξι εβδομάδες ο κτηνίατρος του χωριού την φρόντιζε αλλά παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να της σώσει τη ζωή.

Το ελεφαντάκι, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η μητέρα του είναι νεκρή και πασχίζει να την συνεφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.