ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε τη στιγμή που αρκούδα «εισβάλλει» σε σπίτι και η ένοικος το καταγράφει με το κινητό της (βίντεο)

Δείτε τη στιγμή που αρκούδα «εισβάλλει» σε σπίτι και η ένοικος το καταγράφει με το κινητό της (βίντεο)

Μία κοπέλα βλέπει μία αρκούδα να προσεγγίζει το σπίτι της, μέχρι να κάνει «ντου» αντί να τρέξει να σωθεί καταγράφει την φάση με το κινητό της και φωνάζει μία «Άντζελα».

Το βίντεο που έκανε όλο τον κόσμο να αναρωτιέται: «Ειλικρινά, ποια είναι αυτή η Άντζελα»!

Ας πάρουμε τα πράγματα, ωστόσο από την αρχή! Μία φοιτήτρια βλέπει από το παράθυρο σπιτιού μία καθημερινή φασούλα. Μία αρκούδα να κάνει βόλτες έξω από την πόρτα της…

Βγάζει το κινητό της κι αρχίζει να καταγράφει την κατάσταση. Όσο πλησιάζει το άγριο ζώο, αντί να τρέξει να σωθεί, αντί ν’ αναζητήσει βοήθεια συνεχίζει να τραβάει βίντεο και φωνάζει μία «Άντζελα».

Η αρκούδα μυρίζει την πόρτα κι ανακαλύπτει το παράθυρο! Το κεφάλι της περνάει από τα στόρια κι η κοπέλα συνεχίζει να φωνάζει την φίλη της «Άντζελα» λίγο πιο ψυθιριστά, μην την ακούσει και η αρκούδα φυσικά…

«Άντζελα, Άντζελα, Άντζελα;», φωνάζει, καθώς το συμπαθέστατο ζώο «μπουκάρει» στο σπίτι.

Στο σημείο αυτό ας δικαιολογήσουμε την Άντζελα, αν είναι η Wonder Woman.

Τελικά, όλα πήγαν καλά. Δεν ξέρουμε αν η Άντζελα ήταν αυτή που πήρε τηλέφωνο την αστυνομία, αλλά η αρκούδα επέστρεψε με ασφάλεια στο δάσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/GeorgeFoster72/status/1149860165061099520

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.