ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανείπωτη τραγωδία στις Φιλιππίνες: Κροκόδειλος κατασπάραξε 10χρονο μπροστά στους γονείς του

Ανείπωτη τραγωδία στις Φιλιππίνες: Κροκόδειλος κατασπάραξε 10χρονο μπροστά στους γονείς του

Μια ακόμη επίθεση από κροκόδειλο με θύμα έναν 10χρονο σημειώθηκε στις Φιλιππίνες, με τις λεπτομέρειες να προκαλούν φρίκη.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Balabac, η οποία είναι γνωστή για τις επιθέσεις των τεράστιων ερπετών στους ντόπιους.

Το 10χρονο αγόρι βρισκόταν πάνω σε βάρκα μαζί με τον πατέρα του, όταν ένας τεράστιος κροκόδειλος πετάχτηκε, τραβώντας το και παρασέρνοντάς το στα θολά νερά.

Δυστυχώς από το παιδί εντοπίστηκε μόνο το κεφάλι και ένα πόδι ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στα πολύ επικίνδυνα νερά για να εντοπίσουν ό,τι καταφέρουν από τον άτυχο νεαρό.

Οι Αρχές αναφέρουν πως το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο προκαλεί και τις επιθέσεις των κροκοδείλων, είναι ο υπερπληθυσμός των Φιλιππίνων, καθώς οι κάτοικοι ολοένα και πλησιάζουν στα μέρη όπου ζουν τα ερπετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, πως μέχρι το 2015 στο Balabac δεν είχε σημειωθεί καμία επίθεση κροκόδειλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.