ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κοπάδι λύκων κατέβηκε στο Πήλιο – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Κοπάδι λύκων κατέβηκε στο Πήλιο – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στους κατοίκους του νοτίου Πηλίου, οι οποίοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με ένα διόλου συνηθισμένο περιστατικό.

Όπως καταγγέλλουν, την εμφάνισή τους στα όρια αρκετών χωριών, κοντά σε κατοικημένες περιοχές, έχουν κάνει λύκοι, με κτηνοτρόφους και αγρότες να είναι σε απόγνωση, διότι απειλούνται οι περιουσίες τους.

Οι κτηνοτρόφοι αποφάσισαν να απευθυνθούν στην αντιπεριφερειάρχη, κ. Κολυνδρίνη, η οποία δήλωσε πως θα πρέπει να συζητήσουν με άλλους φορείς για να βρεθεί μια λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα όμως, σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι κάτοικοι φοβούνται και για την ασφάλειά τους, αφού ακούνε τους λύκους τη νύχτα, και ζητούν επιτακτικά να λυθεί το ζήτημα. «Εχουμε καταστραφεί. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε ούτε έξω από τα σπίτια μας» λέει με απόγνωση η κάτοικος του Πηλίου, μιλώντας στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.